En kunde med fibromyalgi skriver:


Qigong har været min redning. For Ca 3år siden fik jeg diagnosen "Fibromyalgi".


Det har virkelig været invaliderende, at leve med smerter 24-7. Medicin og isolation. Jeg har læst meget om min sygdom og svarende på et beder liv kom ikke bag på mig. Jeg startede i fitness, trænede, hver anden dag, det var godt for mine musklerne, men manglede stadig den følelse af at blive strukket helt ud(udstrækning af bindevævet).


Det fandt jeg i Qigong - efter et par måneder, havde jeg ikke længere brug for medicinen. Følelsen af glæde og frihed var stor for mig. Corona kom og jeg var i løbet af nul komma 5 tilbage i smerte. Nu er Qigong en integreret del af mit liv og det er fantastisk.


Qigongreteat 13-16 maj-21


En af deltagerne har bagefter udtalt følgende:


Tusind tak for 4 dejlige dage på Årø med en masse ny læring om Qigong og en mærkbar fornemmelse af den ro i kroppen, som indfandt sig, når vi stod i naturen og lavede øvelser. Så dejligt!


Du er en god formidler og undervejs mærkede man at små justeringer/forklaringer, som du gav os undervejs i dagens træning, kunne gøre en forskel på, hvad man fik ud af øvelsen. Hvordan fokus på vejrtrækning/åndedraget også gjorde en stor forskel i øvelserne, var mærkbart.


At vi på kun 4 dage kunne vi opnå at kendskab til så mange øvelser og til sidst sætte dem samme til et flow var en dejlig oplevelse. Her følte man virkelig at man havde rykket sig i forhold til dag 1. Jeg synes det var rigtig dejligt med to træningssessions pr dag. Det gav en god læring og man når at afprøve en del øvelser, dels når man lige er vågnet og når kroppen har været i gang i løbet af dagen.


Jeg har nydt træningen og de to foredrag om teorien bag Qigong og Anatomi som vi også fik. Det var nyttig og berigende viden, når man som jeg er ny i denne verden 😊.


Gav appetit på at træne videre herhjemme og lære mere om kroppen og sammenhængen mellem krop og sind.


Del siden